Mazzarri: Conte mi nije prijatelj, ali ću se rukovati s njim

Trener Watforda

Mazzarri: Conte mi nije prijatelj, ali ću se rukovati s njim

Ekipe Watforda i Chelseaja danas će od 16.00 sati odmjeriti snage u meču 2. kola Premiershipa.

Bit će ovo prilika za Waltera Mazzarrija i Antonia Contea da ponovo ukrste koplja, baš kao što su nekada to činili u Seriji A kada je Mazzarri vodio Napoli, a Conte Juventus.

Mazzarri poručuje da on i Conte nikada nisu bili prijatelj, ali da ga izrazito poštuje.

"Prijateljstvo je veoma važan koncept. Poštujem Contea kao osobu i kao trenera. Veoma ga poštujem, ali prijateljstvo je nešto drugo. Naravno, rukovat ćemo se. Čak smo se rukovali i na sastanku trenera na početku sezone", rekao je Mazzari.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjetimo da je Watford u prvom kolu uzeo bod na veoma teškom gostovanju kod Southamptona, dok je Chelsea slavio kući protiv West Hama sa 2:1.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi