Mazzarrijeva izjava je hit: "Pa taj čovjek je izgledao kao Maradona!"

Palacio namučio Torino

Mazzarrijeva izjava je hit: "Pa taj čovjek je izgledao kao Maradona!"

Edmir Škorić

Walter Mazzarri, trener Torina, oduševljen je bio igrom iskusnog Rodriga Palacija, koji je s dvije asistencije pogurao Bolognu do pobjede.

Bologna je iznenadila u Torinu i slavila je s 3:2 protiv domaće ekipe, a nekadašnji napadač Intera je odigrao meč kao u najboljim danima. Toliko dobro da ga je Mazzarri uporedio s Diegom Maradonom.

“Bilo je prokleto, očigledno je negdje zapisano da smo morali da izgubimo ovu utakmicu. Palacio je izgledao kao Maradona. Svaki put kada bi krenuo prema golu, nismo mogli da ga zaustavimo. On je igrač najvišeg nivoa", kazao je Mazzarri, pa je dodao:

„Napravili smo naivne greške i bili smo nesretni. Momci su imali sjajnu sezonu, a ponekad se dese i ovakve noći. Nadao sam se da ću barem dobiti nešto od toga, ali svaki put kada smo izgubili loptu, primili smo gol".

Potražite više informacija na temu Serie A:

Torino je imao priliku da pobjedom ostane u igri za možda plasman u Ligu prvaka, ovako će mu biti teško izboriti bilo kakvu Evropu, dok je Bologna Siniše Mihajlovića važnom pobjedom izašla iz opasne zone, makar do danas.

Top Komentari

Seva1956
Ma dali Klepcu ,da se iščupa.(bivši klub)
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi