Maska je stigla, nasmijani Mbappe je stavio na glavu i odmah privukao pažnju cijelog svijeta
FOTO: guliverimage.com

Iz samo jednog razloga

Maska je stigla, nasmijani Mbappe je stavio na glavu i odmah privukao pažnju cijelog svijeta

Esmer Oštraković

Kako stvari stoje Kylian Mbappe nastupit će sutra na utakmici protiv Nizozemske u okviru drugog kola Evropskog prvenstva.

Francuska je ovogodišnje Evropsko prvenstvo započelo slabom predstavom protiv Austrije, ali na kraju su uspjeli upisati minimalnu pobjedu od 1:0.

Pobjedu su Francuzi skupo platili jer su izgubili Mbappea koji je slomio nos pred sami kraj utakmice koja se igrala u okviru grupe D.

Sve se desilo nakon zračnog duela sa štoperom Austrije Kevinom Dansom, a na kraju je Mbappe izvukao deblji kraj, te je slomio nos.

Tvrdili su mediji iz Francuske nakon utakmice da je Euro završen za Mbappea, te da će morati na operaciju, ali očito je da to neće biti slučaj.

Oglasi

Mbappe je u utorak trenirao bez maske, te se čekalo da dođe maska kako bi probao trenirati i sa njom.

Bilo je pitanje "trke sa vremenom", jer niko nije znao da li će maska stići danas kako bi Mbappe trenirao sa njom.

Maska je stigla, a Mbappe je odradio trening sa njom i mnoge je podsjetio na karaktere iz crtanog filma Nindža kornjače.

Veoma nasmijan je bio Mbappe dok je stavljao masku i dok je trenirao sa njom.

Oglasi

Francuzi se trenutno nalaze na drugom mjestu u grupi, a sutrašnju utakmicu protiv Nizozemske odigrat će u Leipzigu.

Nakon toga Francuze čeka i posljednja utakmica u okviru grupne faze Evropskog prvenstva, a protivnik će biti Poljska.

Francuzi nisu bili posebno dobri protiv Austrije, ali su na kraju imali sreće i uspjeli su ostvariti minimalnu pobjedu na otvaranju Evropskog prvenstva.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi