Mbappe postavio uslov pod kojim će preći u Real

Želi prijatelja među Kraljevima

Mbappe postavio uslov pod kojim će preći u Real

A. Čaušević

Najveća mlada fudbalska zvijezda, Kylian Mbappe najveća je želja Zinedinea Zidanea te se već nagađa o njegovom prelasku u Real Madrid za cifru od 280 miliona eura.

Posljednjih sedmica špekuliše se da se Real sprema za ovaj bombastični transfer. Navodno je namjera da se dovede Mbappe razlog zašto je Florentino Perez na klupu vratio Zidanea.

Španski mediji tvrde da su Zidane i Mbappe prethodnih dana obavili razgovor te da je fudbaler PSG-a postavio zanimljiv uslov ukoliko ga žele vidjeti na stadionu Santiago Bernabeu.

Francuski superstar je je zatražio da Real kupi njegovog prijatelja iz St. Etiennea, Williama Salibua. Ovaj 18-godišnjak je Mbappeova najbolji drugar te ga u Francuskoj smatraju velikim talentom. Košta svega tri miliona i za bogate Kraljeve njegov angažman ne bi trebao biti problem.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Pitanje je da li je Salibu kalibar za Real iako se radi o maloj sumi novca, međutim za njegovo dovođenje Los Blancosi bi dobili nešto mnogo dragocjenije: najboljeg mladog igrača današanjice.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ertuqel
odličan igrac ali jos mnogo treninga i rada mu treba da bi se uopste spominjao kao nasljednik Mesija i Ronalda,i usto 10 sezona da briljira ćsa 40 i vise golova po sezoni tesko i za njega a i buduce generacije
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti