Igrač Juventusa u šoku jer je mislio da mora pričati na italijanskom jeziku

Novinarka ga smirila

Igrač Juventusa u šoku jer je mislio da mora pričati na italijanskom jeziku

E. Čaušević

Fudbaleri Juventusa danas su na svom terenu pobijedili Bolognu sa 2:0 u meču 19. kola Serije A.

Stara dama uspjela je da dođe do prednosti u 15. minuti golom Arthura Mela, a konačnih 2:0 u 71. minuti postavio je američki reprezentativac Weston McKennie.

Upravo je McKennie bio u centru pažnje nakon utakmice jer je odlučeno da će on dati izjavu novinarima.

McKennie se pojavio pred kamerama DAZN televizije, ali je ostao u šoku kada je novinarka počela pričati na italijanskom, te je njegov izraz lica postao hit na društvenim mrežama.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Ne brini se, prevest ću vam kasnije", poručila je novinarka, a McKennie je dodao: "Iznenađujuće sam razumio to što govorite na italijanskom".

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Zagor
In frst half Juve plej gud.... Rezultat is open, not finis....
9 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi