Meč sezone u Premiershipu: Manchester City ili Liverpool?
U prvom susretu ova dva kluba, koji je igran početkom sezone na Anfieldu, nije bilo golova, ali večeras se ipak očekuje da neće biti tako dosadno.

Mogu li se Građani vratiti u borbu za titulu?

Meč sezone u Premiershipu: Manchester City ili Liverpool?

Fudbaleri Manchester Cityja i Liverpoola večeras će na stadionu Etihad odigrati susret 21. klola engleskog Premiershipa koji bi mogao biti ključan kada je u pitanju borba za titulu šampiona.

Nakon 20 odigranih kola Liverpool je lider prvenstva sa čak 54 osvojena boda, dok je City trenutno trećeplasirani sa sedam bodova manje. U slučaju večerašnjeg poraza možemo reći da bi Građani na neki način bili otpisani kada je u pitanju borba za titulu.

Upravo zbog toga tim Pepa Guardiole će na sve načine pokušati da dođe do tri boda, dok će Redsi svakako pokušati iskoristiti svoje šanse i otići na vjerovatno nedostižnih plus 10.

Ovaj susret privlači veliku pažnju i kod ljubitelja klađenja koji teško mogu predvidjeti ishod obzirom da je zaista sve moguće.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Kladionica MOZZART je spremila kvote za ovaj susret, a po njima se može vidjeti da je City blagi favorit. Na Građane je koeficijent 2,20, dok je na Liverpool 3,25. Mnogima je u ovom slučaju zanimljiva i kvota od 1,60 na tip 'oba daju gol'.

Svemu dodajmo da večerašnji meč na stadionu Manchester Cityja počinje od 21.00 sati.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

epa
od srca bih zelio da liverpool konacno osvoji prvenstvo...
9 2
BosniaForeverKladusa
Penal za Liverpool
5 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi