Meč za pamćenje: Deset pogodaka u duelu Veleža i Borca

Publika je mogla uživati

Meč za pamćenje: Deset pogodaka u duelu Veleža i Borca

Samir Mlaćo

Sjajan meč odigrali su danas juniori Veleža i Borca.

Sjajan meč odigrali su danas juniori Veleža i Borca. Završilo je 6:4 za goste, a publika je definitivno mogla uživati od prve do zadnje minute.

Gosti su nakon prvog poluvremena vodili 4:1, iako su domaći prvi poveli pogotkom Harisa Balavca u devetoj minuti. Banjalučani se bude te do kraja prvog poluvremena postižu čak četiri pogotka. Pogodio je dva puta Dorian Kuruzović, te po jednom Nikola Turanjanin i Srđan Eskić.

Domaći se nisu predavali i pored tri gola zaostatka, te furiozno otvaraju drugo poluvrijeme. U 49. minuti Denis Tojaga pogađa za 2:4, a samo tri minute kasnije bilo je 3:4. Strijelac je bio Harun Kajtaz.

U 67.minuti poravnanje. Badića je matirao Anes Agović.

Nije tu bio kraj pogocima na ovom meču. Za novo vodstvo gostiju najprije pogađa Nikola Turanjanin, a konačnih 4:6 postavlja isti igrač u 82. minuti.

Omladinska Premijer liga BiH za juniore, 4. kolo:

FK Velež - FK Borac 4:6 (1:4)

Potražite više informacija na temu Premijer omladinska liga BiH U-19:

FK Velež: Fišić, Zvizdić, Jelovac, Alagić, Agović, Puce, Mandžuka, Husović, Balavac, Tojag, Zaimović.

FK Borac: Badić, Milutinović, Milojević, Javorac, Arsić, Martić, Turanjanin, Kuruzović, Eskić, Amidžić, Vukobratović.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi