Sudija pet sati sjedio zaključan u Međiđi, navijači mu zapjevali "Izađi mala, izađi mala..."

Pojavio se novi snimak

Sudija pet sati sjedio zaključan u Međiđi, navijači mu zapjevali "Izađi mala, izađi mala..."

Esmer Oštraković

Prije nekoliko dana nemile scene viđene su u četvrtom rangu bh. fudbala, tačnije u Prvoj ligi Tuzlanskog kantona.

Sve se desilo u mjestu Međiđa gdje su svoju utakmicu 21. kola Prve lige TK odigrali OFK Međiđa i NK Trebava. Utakmica je prekinuta zbog napada na glavnog sudiju Zamira Kurbašića iz Gradačca.

Nezadovoljni suđenjem arbitra iz Gradačca domaći navijači su krenuli u obračun sa glavnim sudijom, a brzo je reagovala policija da smiri izuzetno ljure domaće navijače kluba iz Međiđe.

Prekid utakmice nije bio jedina nemila scena, a sudija Kurbašić dugo je sjedio u prostorijama na stadionu, te je čekao da se zaputi u Gradačac.

U proteklim danima vidjeli smo nekoliko snimaka kako sudiju ispraćaju sa stadiona, ali sada se pojavio novi snimak koji je blago rečeno nasmijao Bosnu i Hercegovinu.

Oglasi

Nakon što se sudija "zaključao" u svlačionicu navijači domaće ekipe odlučili su da budu "maštoviti".

Naime sudija je čak pet sati proveo u svlačionici, a navijači domaće ekipe u jednom trenutku su mu zapjevali poznati hit Ferida Avdića "Izađi mala", istina sa malo izmjenjenim tekstom.

"Izađi mala, izađi mala, izađi bar na čas, hoću da te vidim, hoću da te je**m, hoću da ti čujem glas", pjeavli su navijači Međiđe.

Kako je sve to izgledalo pogledajte OVDJE.

A kako orginalni hit Ferida Avdića zvuči, poslušajte ispod.

Kada je riječ o samoj utakmici, radilo se o važnom susretu za obje ekipe koje se bore za opstanak u Prvoj ligi Tuzlanskog kantona.

Potražite više informacija na temu Kantonalna liga TK:

OFK Međiđa je trenutno na 15. poziciji sa 23 osvojena boda, a NK Trebava je na 11. poziciji sa 27 osvojenih bodova, tako da je današnji duel bio izuzetno bitan za oba tima, posebno za domaćine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti