Navijači Hrvatske iz sveg grla pjevaju hit Ferida Avdića: "Izađi mala, izađi bar na čas"

Odjekuje ulicama Rotterdama

Navijači Hrvatske iz sveg grla pjevaju hit Ferida Avdića: "Izađi mala, izađi bar na čas"

Eldar Ganibegović

Hrvatska večeras igra finale Lige nacija u Rotterdamu, a u ulicama ovog grada naše komšije već su napravile fantastičnu atmosferu.

Fudbalska reprezentacija Hrvatske večeras će osvojiti i četvrtu medalju u svojoj historiji nakon što odigra finale Lige nacija protiv Španije.

Pitanje je samo kojeg će sjaja medalja biti, a na Zlatku Daliću i njegovim momcima je da se potrude da to bude prvo zlato u historiji.

Po navici, Hrvatska će imati veliku podršku u ovoj utakmici koja se igra na De Kuip stadionu u Rotterdamu, gdje je nešto manje od šest sati do utakmice već sjajna atmosfera.

Prije nekoliko dana je "žrtva" bila jedna crnka, a sada su navijači Hrvatske našli plavušu kojoj skandiraju poznati hit folk pjevača Ferida Avdića "Izađi mala".

"Izađi mala, izađi mala, izađi bar na čas, hoću da te vidim, hoću da te ljubim, hoću da ti čujem glas", glase stihovi pjesme koju su pjevali.

Oglasi

Veselo je na nizozemskim ulicama kada stignu naši navijaci🇭🇷🇭🇷⚽️

Posted by HR2 on Sunday, June 18, 2023

Navijači Hrvatske danas su oduševili i Bosnu i Hercegovinu, s obzirom na to da su zapjevali i hit Dine Merlina pod naslovom "Bosnom behar probeharao."

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Definitivno scene iz Nizozemske koje šalju lijepu poruku u svijet, ali i koje su rado propraćene i u Bosni i Hercegovini čiji će dobar dio večeras navijati za komšije.

Utakmica Hrvatska - Španija igra se od 20:45, dok je od 15 sati počeo duel za treće mjesto u kojem se sastaju Nizozemska i Italija. 

Top Komentari

Mowzilla
Sad bi i nasi navijaci trebali u utorak zapjevati 'Malo mi za sricu triba' ili 'Sude mi' ?
1 0
HamzaVojvoda
Toooo samo nek se cajke pevaju
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi