10

Komentari (10)

Benjamingst
Nakon SP 2014, imali smo grupu za EP 2016 gdje smo trebali zavrsiti kao drugi. 2018 za SP da smo pobjedili Kipar igrali bi baraz... Euro 2020 grupa gdje smo uz Italiju favoriti mi od 4 utakmice imamo 4 boda. Ovo sve govori da u reprezentacij BiH puno stvari ne stima. Nema discipline niti ce je biti dok su tu jos igraci koji kolo vode...
Ajax11
Prvo Lulic sa izjavom, sada i on...eh sada nam našli pricati ono sto mi vec godinama pratimo i znamo
igepa
Drug trebo je on ranije ovo izjavti sad je kasno
MirzaBarucic
Jbg., i da je onda rekao, sta bi se promijenilo? Po mom, dok su tu bili Rahimic, Muratovic, Papac, Barbarez, Bolic, Konjic, bilo je discipline. Kad su se pojavili igraci tipa Spahic, Dzeko, Ibricic, tu je discipline nestalo. Nek' prica ko sta hoce. Ja Dzeksona limvo k'o brata, al' budimo realni. Sjetimo se samo prijateljske protiv Egipta i ispada edinovog starog prema Susicu. Sve je to manjak discipline, odgoja, profesionalnosti. Kad igraci tipa Lulic, Medunjanin i Ibisevic kazu da nesto ne stima, onda je to tako.
niko nikovic
Sto je najgore nikad niko od novinara nije upitao odakle uopšte Džekin otac tu u tunelu stadiona, ko mu je i zašto omogučio pristup.
Benjamingst
Dzeko je igracina ali kad mu se igra. Recimo Ronaldo je profesionalac koji samo zna za uspjeh I uvjek daje 110% od sebe u Reprezentacij,a i motivise mladje igrace da ginu za drzavnu reprezentaciju. To kod nas Edin Dzeko nije.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.