Medunjanin uz malu pomoć zabio gol iz kornera

Protiv New York Red Bullsa

Medunjanin uz malu pomoć zabio gol iz kornera

Nakon duge pauze zbog koronavirusa vratio se fudbal i u SAD-u.

Takmičenje je promijenjeno u drugoj formi da bi se ubrzao proces jer se zbog pauze izgubilo dosta vremena, a u noći sa srijede na četvrtak nastupio je i Haris Medunjanin.

Njegov Cincinnati je u okviru grupe E pobijedio New York Red Bull s 2:0 i na taj način se plasirao u osminu finala, gdje će u utorak igrati protiv pobjednika grupe F, a velike zasluge za ostvareni trijumf pripadaju upravo našem fudbaleru.

Bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine je u pobjedi Cincinnatija postigao drugi gol, i to iz kornera, a majstoriju možete pogledati u priloženom videozapisu.

Top Komentari

BaboBih
Ccccc "Medunjanin zabio gol u kornera" a kad pogledas video onda jasno vidis da je ovaj iz odbrane sam sebi dao gol... bas pocinjem da mislim da namjerno ove greske i gluposti pisete eto samo da bi privukli paznju..
3 2
Penderinos
U zvanicnom zapisniku piše da je Florian Valot postigao autogol
2 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi