Medunjanin ništa ne prepušta slučaju: Na trening Cincinnatija stigao po propisanim pravilima

Klubovi u Americi počeli trenirati

Medunjanin ništa ne prepušta slučaju: Na trening Cincinnatija stigao po propisanim pravilima

E. Čaušević

Bivši bh. reprezentativac Haris Medunjanin krajem prošle godine napustio je Philadelphiju i karijeru je odlučio nastaviti u Cincinnatiju.

Medunjanin je početkom marta debitovao za novi klub i odigrao je dvije utakmice u MLS-u prije prekida sezone zbog pandemije koronavirusa. Klubovi u Americi neko vrijeme nisu trenirali, ali se stvari lagano vraćaju u normalu.

Klubovi su dobili dozvolu da počnu s treniranjem, a prema prvim prognozama očekuje se da bi se MLS liga mogla nastaviti krajem narednog mjeseca.

Na treningu su se pojavili i igrači Cincinnatija, a klub je objavio nekoliko fotografija na Twitteru. Igračima prije treninga bude prvo izmjerena temperatura, a zatim u grupama treniraju.

Punom parom na treninzima radi i bh. veznjak Medunjanin koji je u zanimljivom "stajlingu" stigao na trening svog tima.

Image

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije