Prosinečki odgovorio na optužbe Medunjanina: Ne znam ko je on!

Bivši selektor BiH

Prosinečki odgovorio na optužbe Medunjanina: Ne znam ko je on!

M. Šljivak

Bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine Haris Medunjanin nedavno je u procastu "oPsajd" iznio mnoge nepoznate stvari iz svlačionice Zmajeva.


Posebno je Medunjanin bio oštar prema Robertu Prosinečkom s kojim nije bio u dobrim odnosima.

"Prosinečki je u Americi na turneji je vikao na igrače i jedva sam čekao da dođu oni iskusniji, ali on je onda šutio, što meni smeta", rekao je bivši bh. reprezentativac i nastavio je:

"Kod Baždarevića smo jedino radili detaljne pripreme unaprijed, dok Prosinečki polovini igrača nije znao ni imena. Kao trener moraš imati čitavu ekipu koja se bori za tebe", dodao je on.

Istakao je i kako je zbog Prosinečkog završio karijeru u reprezentaciji.

"Kada smo bili u Bugarskoj, Prosinečki mi je rekao da prvu utakmicu neću igrati, ali da protiv Senegala hoću. Ja mu kažem da ga poštujem i da će biti kako on kaže, a kada sam 20 minuta ušao protiv Bugarske, samo je vikao na mene i šta god sam uradio nije valjalo. Odmah sam znao da neću igrati protiv Senegala, kao što je i bilo, dobio sam pola sata na terenu i tu sam završio svoje u reprezentaciji", kazao je Medunjanin.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Prosinečki je u razgovoru za Sportske novosti odgovorio Medunjaninu i istakao je da uopšte ne zna ko je Medunjanin i komentarisao je njegovu izjavu da ne nije znao imena igrača.

"Je li? Pa ja ne znam ni ko je on! Doista, ko je taj? Ma dajte, molim vas", rekao je Prosinečki.

Promo

Top Komentari

Jupp
I kada ljudi pocnu pljuvati po Susicu koji je imao, ako nista ogromno postovanje prema igracima nasim .. Bolje od Papeta necemo ni imati, kad skontam ko je bio sve nakon njega ..
24 3
Terminator
E moj Robi jado jadni.Ti kao trener si 0 bodova.Kao čovjek -1 bodova.Lešinaru uzimao si pare od menadžera i za vrijeme dok si bio selektor kroz repku je prošlo na desetine anonimusa.Pokri se po ušima i ćuti bolje ti je sramoto jedna.
19 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi