Mehanović: Hrabrom, čvrstom i odgovornom igrom stigli smo do pobjede

Rudar bolji od Vis Simm-Baua

Mehanović: Hrabrom, čvrstom i odgovornom igrom stigli smo do pobjede

A. Čaušević

U derbi susretu 5. kola Prve lige FBiH Rudar Kakanj je poslije preokreta pobijedio Viss Simm-Bau sa 2:1.

Trener Rudara Bećir Mehanović je poslije utakmice za SportSport.ba kazao kako su njegovi momci hrabrom, čvrstom i odgovornom igrom uspjeli slaviti.

"Izuzetno teška utakmica. Simm Bau dokazao što je u vrhu tabele, pokazali su zašto su bili bez poraza, ekipa koja se nadigrava. Bez obzira što smo mi igrali na domaćem terenu imali su inicijativu i posjed", rekao je Mehanović te nastavio:

"Hrabrom, čvrstom i odgovrnom igrom preokrenuli smo rezultat. Bili smo u teškoj pozicjii, nesretno primili gol, uspjeli smo se vratiti, prvenstveno zahvaljujući želji mojih igrača. Više hrabro nego spretno, ali hvala Bogu uspjeli smo pobijediti."

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Imali smo jedan poraz, u ostalim mečevima uspjeli smo izvući pozitivne rezultate, nadam se da će tako i ostati."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi