Mehanović: Nisam razočaran, ipak smo igrali protiv prvaka države

Rudar poražen s 5:0

Mehanović: Nisam razočaran, ipak smo igrali protiv prvaka države

E. Škorić

Bećir Mehanović, trener kakanjskog Rudara, govorio je za SportSport.ba nakon što je njegov tim danas poražen s 5:0 od Sarajeva u prijateljskom meču.

Prvoligaš iz Kaknja u Butmiru je bio sparing partner bordo timu, koji je na kraju ipak pokazao zašto je aktuelni prvak BiH i trenutno jedan od najboljih timova u državi, pa Mehanović nije pretjerano razočaran petardom koju je primio njegov tim.

"Dobra utakmica za nas. Prilika da damo šansu igračima koji ne igraju puno u prvenstvu. Kombinovali smo 22 igrača, od toga četiri kadeta i četiri juniora. Drago mi je da su upisali nastup protiv velikog kluba kao što je Sarajevo", rekao je trener Rudara dodavši:

"Prvo poluvrijeme Sarajevo je bilo puno bolje, a u nastavku smo bili tu negdje, s tim da je Sarajevo imalo bolje šanse. Ipak je to prvak države, nisam nimalo razočaran".

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi