Mehanović optimista pred derbi: Ne bojimo se Zvijezde, pokušat ćemo što prije postići pogodak

Zanimljiv duel očekuje se u Kaknju

Mehanović optimista pred derbi: Ne bojimo se Zvijezde, pokušat ćemo što prije postići pogodak

S. Mlaćo

Rudar će sutra prve bodove u novoj sezoni Prve lige FBiH tražiti na svom terenu protiv Zvijezde iz Gradačca.

Kakanjci su poraženi u prvom kolu u Orašju, iako se vrlo lako moglo desiti da dođu do bodova, no nisu imali ni sreće u veoma otvorenoj igri.

Šef struke Rudara Bećir Mehanović svjestan je kvaliteta Zvijezde.

"Atmosfera u ekipi je dobra. Zvijezda je kvalitetna ekipa, dobro su se pojačali, te po mom mišljenju doveli najbolja pojačanja. Respektujemo ih, ali ne plašimo. Napast ćemo ih i pokušati što prije postići pogodak. Izaći ćemo visoko, biti agresivni, te očekujem borbenu utakmicu", ističe Mehanović za SportSport.ba.

Vjeruje u svoje momke, te otkriva gdje ponajviše leži njegov optimizam, odnosno ko bi mogao biti junak sutra.

"Vjerujem da će naši pojedinci donijeti prevagu. Prije svega tu misli na Kobilicu, te braću Kovač".

Navijači Rudara u velikom broju najavili su dolazak na meč. Ljetna pauza dugo je trajala i svi jedva čekaju sutrašnji meč Pod Vardom.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Naravno da želimo što više navijača sutra i nadam se velikoj podršci. Svi koji dođu mogu očekivati prije svega borben Rudar i mislim da će biti zadovoljni onim što ćemo prikazivati u novoj sezoni", dodao je Mehanović.

Meč u Kaknju igra se sutra sa početkom u 17:30 sati.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi