Mehanović: To je fudbal, svoje šanse nismo iskoristili...

Rudar je lako mogao do bodova

Mehanović: To je fudbal, svoje šanse nismo iskoristili...

S. Mlaćo

Iako su pružili kvalitetnu partiju, nogometaši Rudara iz Kaknja iz Orašja se vraćaju praznih džepova.

Orašje je slavilo sa minimalnih 1:0, a jedini pogodak postigao je Marko Prgić.

Svoje viđenje nakon meča dao je trener Rudara Bećir Mehanović.

"Igrom sam zadovoljan, a realizacija je bila problem. Tako je bilo i u pripremnom dijelu. Imali smo puno bolje šanse od kvalitetnog rivala. Oni su imali jedan udarac u okvir gola i došli do tri boda, te ja svojim igračima nemam šta zamjeriti. Nažalost, to je nogomet. Nismo iskoristili svoje šanse, a oni jesu", kazao je Mehanović.

Prokomentarisao je i samo suđenje.

"Mislim da je sudija dobro obavio svoj posao. Mislim da nije imao namjeru da nas ošteti".

U narednom kolu u Kakanj stiže Zvijezda.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Naša prva domaća utakmica... Sigurno ćemo dati svoj maksimum i ništa drugo osim pobjede ne smije doći u obzir. Ako ponovimo igru od danas, mislim da neće biti nikakvih problema", dodao je Mehanović, ambiciozni stručnjak kojem mnogi predviđaju svjetlu trenersku budućnost.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi