Meho Kodro o sinu Kenanu: "Nema izbora"

Nastupa za Athletic Bilbao

Meho Kodro o sinu Kenanu: "Nema izbora"

A. Čaušević

Kenan Kodro je duže od godinu član Athletic Bilbaoa, najvećeg rivala očevog bivšeg kluba, Real Sociedada. 

U razgovoru za Mundo Deportivo Meho Kodro je komentarisao igre svog sina u dosadašnjem dijelu kazavši kako je sezona 26-godišnjeg napadača bila nekonstantna.

"Imao je svojih momenata, ali nije mnogo igrao. Zadovljan je klubo, radi i čeka svoju priliku. Ekipa je igrala dobro i igrači koji igraju na njegovim pozicijama su također bili dobri", kazao je proslavljeni napadač te dodao:

"Nema izbora nego da nastavi raditi da iskoristi priliku kada mu se ukaže. Veoma je zadovoljan stanjem u svlačionici i klubu".

Potražite više informacija na temu La Liga:

Kodro je u dosadašnjem dijelu takmičarske godine upisao svega osam nastupa u dva gola. Kada se sezona restartuje imat će priliku da osvoji trofej jer će Athletic u finalu Kupa kralja igrati protiv Real Sociedada.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi