14

Komentari (14)

Vrbaski
Sa magarca na kenjca
Kenan kodro ima sada garantovano mjesto u prvoj postavi reprezentacije BiH, a ja jedva cekao da ne vidim Kenan-a Kodru ni na siroj listi reprezentacije BiH, dakle sad sam razocaran.
user1682580573
Koje su njegove refernce trenerske..kao igrac je bio dobar..ista stvar i sa Farukom..nikakav trenerski uspjeh..Petev koga god je vodio osvojio je nesto..osim sa Dinamom i pokazao je da zna praviti ekipu..mi dovodimo neka imena koja su Legende fudbala ali kao tteneri su nista..
damir83
Uveo Losanu u naj veći rang Švicarskog fudbala
J**o mater lik se nikada nije pokazao kao neki trener a selektor,uvijek ista imena.Kada vam Kodro ne bude valjao vratite Muzurovića iz penzije.
TurgutBayraktar
Ancelotti nr bi ponogao kad nemas igrace bez kondizije naboja nista
user1654972174
Mujo i Haso. Idemo u kino bice nam fino. I nas Kodro u savez prodro..
Adnanos
Samo je Jakirevic mogao nesto novo donijeti
17Vkbr
Isto sto je i bilo, jad i čemer
Mowzilla
Puna podrska Kodri, ne moze biti gori od Rukfasa, ali ne ocekujem nikakve senzacije, s tim da u proslih 15 godina nista znacajno nije uspio od proslog mandata...
HarisADP
Hahaha sto nas srbi jebu. Cuj kodro opet hahahah
dragonBH
Idemo to Svjetsko vise osvojit! :) NAPRIJED KODRO
Mowzilla
Prvo evropsko pasa...
user1647539682
Ajd bar je Meho nije neki Ivica i Marica...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.