Mekić: Domaći teren je naša prednost

Fudbaler GOŠK-a

Mekić: Domaći teren je naša prednost

M. Maksimović

Neplaniran poraz od Bosne Sema u prošlom kolu nije pokvario planove GOŠK-a iz Gabele koji već sutra želi popraviti dojam u derbiju sa visočkom Bosnom. Na Podavali su svjesni važnosti meča i kvaliteta protivnika koji je jedini stopostotan u dosadašnja četiri kola. Pobjedi se nada i Nedim Mekić.

“Teška utakmica. Morat ćemo se dobro pripremiti da ostvarimo cilj i pobijedimo. Domaći teren je naša prednost. Dobra stvar je i što ovog puta neće biti izostanaka“, rekao je Mekić.

Lavovi su dosad skupili šest bodova savladavši Novi Travnik (2:0) i Čapljinu (2:0) na svom terenu, dok su u gostima primali po tri gola, prvo od Goražda (3:0), potom i Bosne u Sarajevu (3:2) gdje su izgubili vodstvo od 2:0.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

“Ne možemo biti zadovoljni jer su igre koje smo prikazali bolje u odnosu na broj bodova koje smo osvojili. Protiv Bosne Sema baš nismo imali sreće, dok smo u Goraždu kažnjeni poslije naših promašaja“, dodao je.

U tim Nedima Jusufbegovića sutra se vraća Mirsad Ramić koji je propustio tri posljednje utakmice.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi