Meksikanci bijesni nakon Neymarove bezobrazne izjave

Brazilac u centru pažnje

Meksikanci bijesni nakon Neymarove bezobrazne izjave

E. Čaušević

Reprezentacija Brazila danas se plasirala u četvrtfinale Svjetskog prvenstva nakon pobjede nad Meksikom (2:0) u osmini finala ovog takmičenja.

Igrač utakmice danas je bio Neymar koji je postigao gol za 1:0, te je upisao asistenciju kod drugog gola koji je postigao Roberto Firmino. Ipak, mnogi su Neymaru zamjerili što je ponovo simulirao, ali on se ne zamara previše time.

Nakon utakmice Neymar je odlučio da kaže ono što mu leži na srcu, a njegova izjava naljutila je navijače Meksika. Brazilac je jednostavno poručio da je Meksiko dobar tim, ali da su previše pričali pred ovaj meč.

"Meksiko je dobra ekipa, ali su previše pričali pred ovu utakmicu. Sada pakuju svoje kofere i idu kući", rekao je Neymar nakon meča osmine finala Mundijala.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi