Melo bi se vratio u Torino: "Barcelona je htjela De Ligta, a onda ga je Ronaldo pozvao u Juventus"

Jasna poruka Brazilca

Melo bi se vratio u Torino: "Barcelona je htjela De Ligta, a onda ga je Ronaldo pozvao u Juventus"

E. Čaušević

Felipe Melo prethodnih dana našao se u centru pažnje javnosti nakon što je Giorgio Chiellini izjavio da je on jedan od najgorih saigrača koje je imao.

Chiellini je objavio autobiografiju i pojedine fudbaler nije štedio. Pored Mela na udaru se našao i Mario Balotelli, ali oni nisu ostali dužni iskusnom defanzivcu Juventusa.

Melo je ovih dana u centru pažnje što je iskoristio da razne izjave. Ovaj 36-godišnjak svjestan je da ga mnogi pamte po skandalima koje je pravio, ali je poručio da nije zbog toga igrao za Juventus, Fiorentinu, Galatasaray, Inter...

"Postoje igrači koji prave rezliku. Messi, Cristiano Ronaldo, Neymar... tu sam i ja sa svojim udarcima koji su nekada donosili dosta dobrog ekipama u kojima sam bio. Ali, nisam dobar samo u tome. Imao sam ja i dobrih stvari na terenu, no ljudi me pamte samo po skandalima. Nisam igrao u Juventusu, Inter, Fiorentini, Galatasarayju... zbog skandala već zbog svojih fudbalskih vještina", rekao je Melo, te poručio da bi se i danas rado vratio u Juve.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Da me Juventus pozove da igram s Cristanom odmah bi se vratio. Pa, ko ne bi igrao s Ronaldom? Barcelona je nedavno htjela dovesti De Ligta, a onda ga je Ronaldo pozvao u Juventus i to je bio kraj. To sve objašnjava".

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi