Memić: Metalleghe je novi izazov za mene

Odradio prvi trening s novim timom

Memić: Metalleghe je novi izazov za mene

Federalni prvoligaš Metalleghe BSI danas je dobio novog šefa stručnog štaba.

Poslije serije loših rezultata kormilo tima iz Jajca je napustio Nedžad Selimović, a za njegovog nasljednika danas je zvanično imenovan Almir Memić, koji će već imao priliku raditi u Prvoj ligi FBiH.

Memić je po dolasku u Jajce izjavio kako vjeruje da će vratiti momčad na pravi put.

„Odlučio sam da dođem u Jajce jer sam pratio Metalleghe BSI još dok je nastupao u Premijer ligi BiH. Klub je prepoznatljiv na nogometnoj sceni u BiH, a za mene predstavlja novi izazov u karijeri. Vjerujem da je remijem u Mostaru iza nas ostala rezultatska kriza, a pred nama je da naporno radimo i damo maksimum sa ciljem plasmana u sredinu tabele", kazao je Memić.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Memić se danas upoznao sa ekipom, te sa saradnicima vodio prvi trening na Mračaju. Svoj debi na klupi "Kraljeva" imat će u subotu kada na Mračaj stiže Novi Travnik.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi