U Metallegheu zadovoljni nakon remija u Mostaru

Velež je bio veliki favorit, ali bod ide u Jajce

U Metallegheu zadovoljni nakon remija u Mostaru

S. Mlaćo

Nogometaši Metalleghea došli su do vrijednog boda na gostovanju kod Veleža (0:0). Mreže su mirovale nakon 90 minuta, a malo ko je davao Jajčanima bilo kakve šanse da u Mostaru mogu do pozitivnog rezultata.

Ipak, hrabrom igrom ostvarili su svoj cilj, te na kraju zadovoljni dočekali kraj.

Jajčane je sa klupe predvodio Almir Tolja koji je ostao u stručnom štabu nakon odlaska Nedžada Selimovića koji je svakako mnogo zaslužan za današnju partiju svog bivšeg tima.

Selimović je isticao da njegov tim nije bio miljenik sreće na početku sezone, ali da vjeruje da će se to vratiti u narednim mečevima. U Jajcu sada vjeruju da eventualnom pobjedom nad slabašnim Novim Travnikom u narednom kolu mogu krenuti ka sredini tabele.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

O atmosferi u ekipi najbolje govori zajednička fotografija u svlačionicu nakon posljednjeg zvižduka sudije Elvedina Topuzovića iz Mostara.

Muratspahić, Kremenović, Opardija, Pljevljak, Hota, Malbašić, Tankuljić, Hota, Danilović, Haračić, Popović, Kukavica i ostali nisu krili zadovoljstvo nakon osvojenog boda.

Top Komentari

Anel21
Ovo je jad od ekipe 20 min samo leze po terenu do gola nisu dosli 1 sut imali. Sramota kakva je ovo igra. Zavrsila utakmica kao da su osvojili ligu sampiona. NEVJEROVATNO
9 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti