Memišević demantovao da je produžio ugovor: "Ne želim više pričati o tome"

Klauzula nije aktivirana

Memišević demantovao da je produžio ugovor: "Ne želim više pričati o tome"

Admin Čaušević

Samir Memišević ipak nije produžio ugovor sa Groningenom. Potvrdio je to bh. reprezentativac nakon susreta protiv AZ Alkmaara te će kako trenutno stoje stvari od jula biti slobodan igrač.

Sredinom prošle sedmice u holandskim medijima se pojavila informacija kako je Groningen aktivirao klauzulu te automatski produžio Memiševiću ugovor za još godinu.

"Moj ugovor nije produžen, ne za sada", rekao je Memišević te dodao: "Groningen može misliti drugačije, ali to ostavljam svojm menadžeru i direktoru Hansu Nijlandu".

"Ovdje se dobro osjećam, ali trebam misliti i o svojoj budućnosti. Fudbalska karijera je kratka, pa ćemo sljedeće sedmice vidjeti šta će se desiti. Ne želim više pričati o tome, to je nešto što se tiče mene. Moj agent bi se trebao baviti tim", rekao je centralni defanzivac.

Potražite više informacija na temu Eredivisie:

Memišević je Groningen stigao prije tri godine, ove sezone je upisao 26 nastupa i postigao tri gola. Karijeru je započeo u Slavenu iz Živinica, još je igrao za tuzlansku Slobodu, srbijanske Teleoptik i Bežaniju te Radnik iz Bijeljine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti