Memišević ima ponudu u rukama, šta će odlučiti?

Mogao bi ostati u Holandiji, ali...

Memišević ima ponudu u rukama, šta će odlučiti?

Čelnici Groningena ponudit će Samiru Memiševiću novi ugovor kako bi ga zadržali u svojim redovima.

Memišević se igrama u Groningenu prometnuo u jednog od boljih defanzivaca u Eredivisiji, a partije koje pruža nisu prošle nezapaženo, pa se sve češće mogu vidjeti natpisi o interesu brojnih klubova.

S obzirom da bivšem kapitenu Radnika ugovor sa Groningenom ističe narednog ljeta, čelnici Groningena uveliko rade na tome da ga zadrže u svojim redovima i već su pripremili novi ugovor. Ni Memišević ne bi imao ništa protiv toga da ostane u Groningenu još neko vrijeme, ali sve će ovisiti od toga hoće li Holanđani udovoljiti zahtjevima koje je postavio.

Više informacija o Memiševićevoj sudbini će svakako biti poznato narednih dana, kada bi trebala biti održana nova runda pregovora između Groningena i ljudi koji vode brigu o njegovoj karijeri.

Potražite više informacija na temu Eredivisie:

U međuvremenu se pojavila informacija kako Memiševića na svom radaru ima i slavni Celtic, koji do kraja prijelaznog roka mora i želi angažovati još jednog štopera.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi