Depay odigrao tek nekoliko minuta za Barcelonu i već oduševio navijače

Debitovao za Katalonce

Depay odigrao tek nekoliko minuta za Barcelonu i već oduševio navijače

E. Čaušević

Fudbaleri Barcelona trenutno igraju pripremni meč protiv Girone.

Za Barcelonu ovo je truga prijateljska utakmica na pripremama za novu sezonu, a večerašnji protivnik ekipe Ronalda Koemana je Girona.

Katalonci su jako dobro počeli utakmicu i do prednosti su stigli već u 21. minuti kada je precizan s bijele tačke bio Gerard Pique.

Samo tri minute kasnije Barcelona je povela sa 2:0, a ovaj put u listu strijelaca upisao se albanski napadač Rey Menaj.

Svoj debi večeras za Barcelonu upisao je i Memphis Depay koji je ušao u igru krajem prvog poluvremena umjesto Menaja koji je imao problema s povredom.

Depay je u prvom dijelu odigrao tek nekoliko minuta, ali je već uspio da oduševi navijače katalonskog kluba svojim potezima.

Nizozemac je stigao kao slobodan igrač iz Lyona i pokazao je već da bi mogao biti veliko pojačanje u narednoj sezoni za Barcelonu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti