9

Komentari (9)

StruCnjaK123321
Ovaj trener ne zna dovesti igraca a da nije holandjanin...
Mele
Dobar igrac, sta je u Unitedu pokazao. Loptom se nije sastao. U Francuskoj je malo obnovio karieru, nije kvalitet za vrh napada Barse sigurno..Cavani bi im bio puno bolji, stari vuk uz Mesiija i Grizmana, mlade nade itd..
Ragnar1234
E onaj ce pjanica klupirat . Nije mogao doc pod goreg trenera za njeg
Zaštita Identiteta
Gigantu, momak igra špic/krilo :)
Mirsad1705
AmarSahi
Objavite samo kad je zvanično, vi stvarno vjerujete svemu što govori ovaj Fabrizio Romano...
Jack28
Ovo im pojacanje? Prekrasno :D
realno_govoreci
Sta je tu cudno? Depaj je dokazano dobar igrač,pravi trener ce ga znati iskoristiti. Samo da Messi ne bude centralna figura cijelog tima i bit ce Barsa prejaka.Imaju prejak tim ali nazalost radi filozofije kluba da ide sve na jednog covjeka tesko da dodju do izražaja.Mislim da ce Kuman to promjeniti i ko bude zelio da igra timski igrat ce.
StruCnjaK123321
Zvat ce te Kuman za savjetnika, treba mu neko tako pametan
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.