Menez se vratio u život, Milan slavi finale Kupa

Rossoneri vode 3:0

Menez se vratio u život, Milan slavi finale Kupa

Edmir Škorić

Jeremy Meneze briljira večeras u dresu Milana.

Francuski krilni napadač često je osporavan, kod Siniše Mihajlovića ne igra tako često, no šansu koja mu se večeras ukazala objeručke je prihvatio.

Zaigrao je u uzvratu polufinala Kupa protiv Alessandrije od prve minute zajedno s Marijom Balotellijem, pa je za 45 minuta zabio dva gola.

Prvi je postigao u 20. minuti, a zatim i u 39. minuti. Asistirali su mu Honda i Poli, dok je drugi gol za Rossonere zabio Romagnoli.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Obzirom da Milan ima 1:0 iz prve utakmice, Rossoneri su već u finalu Kupa i tamo ih čeka najvjerovatnije Juventus, koji ima 3:0 iz prve utakmice protiv Intera. 

Jeremy Menez Goal HD - AC Milan 1-0 Alessandria... by Gol-Live
Locatelli Goal (2:0) - AC Milan 1-0 Alessandria... by OfficialGoals
Jeremy Menez Second Goal - AC Milan vs... by sforlife
Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi