Mensur Dogan zbog zdravstvenih razloga napustio klupu Radnika

Više nije trener kluba iz Hadžića

Mensur Dogan zbog zdravstvenih razloga napustio klupu Radnika

E. Čaušević

Mensur Dogan nedavno je izabran za privremenog trenera Radnika iz Hadžića nakon što je ovaj klub napustio Damir Beća.

Rukovodstvo kluba odlučilo je na ovu poziciju imenovati Dogana koji je izabran kao privremeno rješenje, a već sada je jasno da će Radnik morati tražiti novog trenera.

Naime, klub iz Hadžića jutros je saopštio da Dogan više nije trener prvog tima, te da je morao napustiti klupu Radnika zbog zdravstvenih razloga. Zbog toga Dogan nije vodio ekipu minulog vikenda u Bihaću protiv Jedinstva.

"Gospodinu Doganu želimo što brži oporavak i povratak u našu sportsku porodicu, na mjesto šefa omladinskog pogona, gdje s velikim uspjehom radi već više od dvije godine", saopštili su iz kluba.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Prvi tim će u narednom periodu voditi Nijaz Dupovac i Nihad Kazić.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi