Radnik bez trenera Dogana u Bihaću

Ekipu će voditi Dupovac

Radnik bez trenera Dogana u Bihaću

Sutrašnjim utakmicama 9. kola nastavlja se takmičenje u Prvoj ligi Federacije BiH.

Kao i svaki put dosad, očekuje se da će i ovo kolo ponuditi pregršt uzbuđenja, a zanimljivo bi trebalo biti i u Bihaću gdje se sastaju tamošnje Jedinstvo i Radnik iz Hadžića.

Sraz je ovo dvije momčadi koje se nakon dosadašnjeg dijela šampionata nalaze u donjem dijelu tablice, a iako već četiri kola ne znaju za pobjedu, Hadžićani se nadaju da crni niz mogu prekinuti i osvojiti bod(ove) u Bihaću.

Pred put u Bihać iz Radnika su saopštili kako zbog zdravstvenih problema ekipu u sutrašnjem meču neće predvoditi Mensur Dogan, već njegov pomoćnik Nijaz Dupovac, koji je tokom trenerske karijere imao priliku voditi ovaj klub u nekoliko navrata.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Kada je u pitanju stanje na tabeli, Radnik je dosad sakupio šest bodova i na 14. je mjestu, dok je Jedinstvo posljednje s dva boda manje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi