Mensur Mušija više nije predsjednik Mladosti

Rotacije u klubu

Mensur Mušija više nije predsjednik Mladosti

E. Škorić

U FK Mladost Doboj Kakanj došlo je do promjena.

Na posljednjoj skupštini kluba koja je održana jučer za novog predsjednika bivšeg premijerligaša izabran je Vahidin Goga, dok će dosadašnji predsjednik Mensur Mušija u budućnosti obnašati funkciju člana skupštine kluba.

Mušija je bio ključan čovjek u Mladosti, godinama je sponzorisao klub, uveo ga u Premijer ligu, od njega napravio pravi hit, ali je očito došlo vrijeme da se povuče ili samo pomjeri u stranu.

"Kompanija MGM Farm i dalje ostaje uz Mladost kao sponzor kluba", navodi se u saopštenju Mladosti, koja je imala jako tešku sezonu iza sebe, ali je uspjela da ostane u Prvoj ligi FBiH.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Mladost je prije nekoliko godina bila izuzetno stabilan i jak premijerligaš, ali je u ljeto 2021. godine izbačena iz Premijer lige odlukom Izvršnog odbora NFSBiH jer nije dobila licencu.

Mušija se žalio na tu odluku, ali bilo je uzalud, a također je needavno i Arbitražni tribulan u Lozani odbio žalbu ovog kluba.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mi_Ro
Na žalost kod nas sve što valja gledaju pojedini centri moći da unište a nisu svjesni da zdrava konkurencija donosi svima dobro.....imamo tako glupu logiku da se to riječima ne može opisati.....
6 0
SeoRusilac
Eto njega u Upravu Veleža
6 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi