Samo jedan otpao, Ancelotti na slatkim mukama pred Liverpool

Sutra je meč odluke

Samo jedan otpao, Ancelotti na slatkim mukama pred Liverpool

Teme:

Fudbaleri Napolija su danas na Anfieldu odradili posljednji trening pred odlučujući duel grupne faze Lige prvaka protiv Liverpoola.

Napoli je u veoma dobroj poziciji da prođe u nokaut fazu Lige prvaka, ali u posljednjem kolu grupne faze ne smije upisati ubjedljiv poraz od Liverpoola, koji će sutra od prve minute jurištati na pobjedu.

Trener Napolija Carlo Ancelotti nema gotovo nikakvih problema sa rosterom, s obzirom da za meč na Anfieldu ne može računati samo na Simoena Verdija zbog povrede mišića.

Osim Verdija, koji je ove sezone upisao šest nastupa za Napoli u svim takmičenjima, Ancelotti može računati na sve svoje igrače, tako da će biti na slatkim mukama kada je odabir prve postave u pitanju.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Iako je su postojale neke sumnje o zdravstvenom stanju pojedinih igrača Napolija, za navijače italijanske ekipe je najvažnije da su spremni i da će sutra na raspolaganju Ancelottiju biti Kaliodou Koulibaly, Lorenzo Insigne i Dries Mertens.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi