Mešanović: Hertha? Vidjet ćemo šta donosi budućnost
Bh. napadač je skrenuo veliku pažnju na sebe.

Prokomentarisao interes Herthe

Mešanović: Hertha? Vidjet ćemo šta donosi budućnost

Bh. napadač Jasmin Mešanović dobrim partijama u dresu Maribora skrenuo je pažnju fudbalske javnosti.

Mešanović je u Sloveniju stigao ljetos na "mala vrata" i u startu trener Darko Milanič nije očekivao veliki doprinos od njega, međutim zahvaljujući brzoj adaptaciji postao je važna kartika u redovima aktuelnog šampiona Slovenije.

Njegovi nastupi nisu promaknuli skautima Herthe, koji su ga pratili u nekoliko navrata, a šta o interesu njemačkog bundesligaša misli Mešanović interesovalo je medije u Sloveniji.

"U Mariboru sam od ljeta, želim da dokazati što je više moguće, ali isto tako mislim da ovo nije moj maksimum. Vidjet ćemo šta će donijeti budućnost. Sa agentom se čujem svaki dan, mi smo više od prijatelja, no naši razgovori se ne svode samo na fudbal. Niti na to da odem što prije iz Maribora, jer cilj mi je da ovdje ostavim trag", kazao je Mešanović, prenose slovenački mediji.

U dosadašnjem dijelu sezone Mešanović je, računajući sva takmičenja, postigao devet pogodaka i upisao pet asistencija.

Potražite više informacija na temu 1. liga Slovenije:

Prije nego što je došao u Maribor nastupao je za Zrinjski, Osijek, Čelik i Slobodu.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi