Mešanović se preporodio dolaskom legende Juventusa

Bh. napadač u vrlo dobroj formi

Mešanović se preporodio dolaskom legende Juventusa

A. Čaušević

Jasmin Mešanović je već tri godine član Maribora. U Sloveniju je stigao nakon odličnih igara u Zrinjskom.

Bh. napadač na startu nove sezone igra odlično, iako uvodna dva kola nisu bila obećavajuća obzirom da nije nastupio u prvenstvu Slovenije.

Kada je na klupu stigao legendarni fudbaler Juventusa Mauro Camoranesi počeo je i preporod 28-godišnjeg napadača koji je prošao omladinske selekcije Slobode.

Mešanović je na četiri posljednja ligaška duela zabio tri gola, uz to je počeo i da nosi kapitensku traku višestrukog prvaka Slovenije.

Potražite više informacija na temu 1. liga Slovenije:

Posljednji gol postigao je sinoć u najvećem slovenačkom derbiju protiv Olimpije. Zabio je u 30. minuti nakon što se lijepo namjestio na desnicu i rutinski pogodio.

Inače, Mariboru baš i ne ide po planiraom. Viole su trenutno tek na petom mjesto Prve lige, a za vodećom murom nakon šest kola kasne četiri boda.

Top Komentari

Salihović23
Zovi majstora u reprezentaciju! Bravo Meša, kralju, prelijep gol.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi