Mešanović postigao novi gol za Mladu Boleslav

Bh. internacionalac u Češkoj

Mešanović postigao novi gol za Mladu Boleslav

Muris Mešanović nastavlja pružati sjajne partije u dresu Mlade Boleslav. 

U sklopu 16. kola tamošnje lige Mešanovićeva Mlada Boleslav je kao domaćin savladala Bohemians 1905 sa 2:1, a jedan od strijelaca bio je i bh. napadač.

Gostujući sastav na poluvrijeme je otišao pri minimalnom vodstvu, da bi već u trećoj minuti nastavka upravo Mešanović donio izjednačenje Mladi Boleslav.

Samo dvije minute kasnije uslijedio je preokret koji je realizovao Budinsky na asistenciju Ladre, a taj gol, ispostavit će se, bio je ujedno i posljednji na utakmici.

Potražite više informacija na temu 1. Liga:

Kada je u pitanju Mešanović, njemu je ovo, računajući sva takmičenja, bio deseti gol u 20 odigranih utakmica. Na svom kontu ima i šest asistencija.

Top Komentari

Mica
sramota daga nezove za repu ****o auto ****ga cimerot i sari,nigdje vrancica,demirovica i kodre.
1 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi