Meši sinoć nije bilo do smijeha, Belgiju shvatio ozbiljno

Promijenjen plan u posljednji čas

Meši sinoć nije bilo do smijeha, Belgiju shvatio ozbiljno

S. Mlaćo

Sve je spremno za sutrašnji kvalifikacijski meč između Bosne i Hercegovine i Belgije.

Našim momcima za nastavak nadanja da ćemo ipak otići na Svjetsko prvenstvo u Rusiju igra samo pobjeda, a očekuje se da će tribine stadiona Grbavica biti ispunjene do posljednjeg mjesta.

Jučer su izabranici Mehmeda Baždarevića odradili trening na Grbavici, a dobru atmosfera poremetila je vijest o povredi Avdije Vršajevića koji će vjerovatno i propustiti sutrašnji meč.

Zanimljivo da je Baždarević sa svojim stručnim štabom isplanirao da Zmajevi sinoć prisustvuju kultnoj "Audiciji" koja je održana u prepunoj dvorani Mirza Delibašić, ali to se ipak nije desilo.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Baždarević je u posljednji čas promijenio plan, te odlučio da igrači ipak ode u hotel odmarati, što je vjerovatno i mnogo bolja odluka, s obzirom na važnost meča protiv Belgije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi