Mešić novo ime u Igmanu

Dolazi iz Radnika

Mešić novo ime u Igmanu

FK Igman narednu sezonu u 1. ligi FBiH dočekuje s velikim ambicijama.

Klub iz Konjica želi se upustiti u borbu za gornji dio tabele i s tim u vezi već je doveo nekoliko kvalitetnih fudbalera, a jučer je predstavljeno još jedno novo ime.

U Igman je sada stigao i 19-godišnji desni bek Ermin Mešić koji se u minuloj sezoni istakao igrama u dresu Radnika iz Hadžića u čijem dresu je postigao tri gola i ubilježio dvije asistencije.

Igman ga je na svojoj zvaničnoj stranici već predstavio, vjerujući da će s dobrim igrama nastaviti i u njihovom dresu te im pomoći da ostvari zacrtane ciljeve.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Mladi Mešić je inače uz Radnik još nastupao za mlađe selekcije Željezničara i Olimpika.

Zaprati FK Igman Konjic, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Igman Konjic Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi