Je li dobio nagradu samo zato što je Messi? Novo priznanje u rukama zvijezde PSG-a
Foto - EPA

Nagrada za gol mjeseca

Je li dobio nagradu samo zato što je Messi? Novo priznanje u rukama zvijezde PSG-a

M. Šljivak

Zvijezda PSG-a Lionel Messi dobio je nagradu Ligue 1 za najbolji gol mjeseca.

Messi je u novembru postigao svoj prvi pogodak u prvenstvu. Zabio je protiv Nantesa u pobjedi od 3:1, a ovaj pogodak je proglašen najboljim za mjesec novembar.

Međutim, mišljenje mnogih je da je Messi dobio nagradu samo na osnovu imena i da je bilo mnogo ljepših golova.

U konkurenciji za nagradu bili su neki poprilično lijepi golovi, ali na kraju je Messijev proglašen najboljim za mjesec novembar.

Argentinskoj superzvijezdi je ovo jedini gol u Ligue 1 u devet odigranih mečeva ove sezone.

Ukupno je Messi u dresu pariškog velikana odigrao 14 utakmica i ima učinak od šest golova i četiri asistencije.

Nedavno je Leo po sedmi put postao najbolji fudbaler svijeta. Mnogi se nisu složili s tom odlukom, ali je Zlatna lopta ponovo završila u rukama argentinskog velemajstora.

Top Komentari

King_Kenny
...moram kritikovati urednika i novinare,danas ste skroz zakazali,samo jedna vijest o Xaviju...sramota!!!...evo od 14:00h camim ovdje i cekam nesto o Xaviju da se objavi i NISTA apsolutno da se objavi...razmisljam o gasenju profila...idemo lajk ko je za to da gasim profil,dislajk ko zeli da ostanem...3,2,1...
4 6
Bhf111
Ovo je fkt preseravanje. Pa ovaj prvi gol je zakucan. Bas su poceli srati sa tim Mesijem pocinje mi se gaditi
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi