Messi i društvo sinoć zbog navijača Brazila nisu mogli oka sklopiti
Navijači Brazila su na sve načine pokušali omesti igrače Argentine u pokušaju da se naspavaju

Besana noć je iza Argentinaca

Messi i društvo sinoć zbog navijača Brazila nisu mogli oka sklopiti

S. Pašalić

Argentina i Brazil će se od 2:30 ujutro po našem vremenu boriti za finale Copa Americe.

Brazilci, koji su i domaćini ovog turnira su odigrali puno bolje od Argentine dosadašnji dio takmičenja, iako su u četvrtfinalu tek nakon penala prošli Paragvaj.

Argentina s druge strane je možda odigrala i najbolju utakmicu uparavo u četvrtfinalu protiv Venecuele kada je slavila sa 2:0, ali Lionel Messi i u ovoj utakmici nije postigao gol.

Očekuju navijači Argentine da bi zvijezda Barcelone mogla konačno proraditi, ali prema izvještajima medija, iza igrača Argentine bi mogla biti besana noć.

Naime, navijači Brazila su u nekoliko navrata u sitnim satima pravili vatromet i bacali topovske udare u blizini hotela Argentinaca, te su rano ujutro zvali u hotelske sobe u kojima su se nalazili igrači ove reprezentacije.

Nekoliko video snimaka se pojavilo na društvenim mrežama koji pokazuju kako je sinoć bilo na ulicama Belo Horizontea.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi