Messi i društvo stigli večeras u Rusiju

Argentinci žele zlato na Mundijalu

Messi i društvo stigli večeras u Rusiju

Edmir Škorić

U subotu navečer avion s igračima, stručnim štabom i osobljem argentinske reprezentacije stigao je u Rusiju.

Argentinci predvođeni Lionelom Messijem doputovali su u Rusiju puni optimizma. Unatoč sitnijim incidentima i problemima, Gaučosi žele da napadnu zlato u Rusiji i smatraju se jednim od glavnih favorita uz Brazil, Njemačku, Španiju i Francusku.

Messi kao jedan od dvojice najboljih igrača svijeta dao je obećanje naciji da će se u Rusiji boriti do kraja i da će uraiti sve da se stigne do trofeja, kako bi se prekinulo to njegovo prokletstvo kada je u pitanju dres državnog tima.

Tim koji ima Messija, Aguera, Higuaina, Mascherana, Bigliju, Di Mariju, Roja, Otamendija... mora da ima velika očekivanja. Podsjećamo da će Argentinci u Rusiji igrati u grupi s Hrvatskom, Nigerijom i Islandom.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi