Messi i društvo su imali besanu noć

Vatromet u tri ujutro

Messi i društvo su imali besanu noć

Edmir Škorić

Navijači Liverpoola traže sve načine da pomognu svojim igračima da večeras naprave čudo protiv Barcelone.

Barcelona na Anfieldu brani 3:0 iz prve utakmice polufinala Lige prvak i mnogi su je već vidjeli u finalu, ali u Liverpoolu i dalje živi nada, baš kao što živi i kada je u pitanju borba za titulu u Engleskoj.

Po prikazanom je ove sezone tim Jurgena Kloppa zaslužio barem nešto da osvoji, ali u ovom trenutku stvari ne izgledaju dobro. Na pragu su ispadanja iz Lige prvaka, a od titule su daleko jer City ima završnu riječ i to na gostovanju kod bezbrižnog Brightona.

No, kako smo već konstatovali, Liverpoolovi navijači vjeruju u neka čuda u posljednjoj sedmici sezone. Prije svega, vjeruju da se može sustići taj zaostatak protiv Barce, bez obzira što nema ni Firmina ni Salaha.

Ako ništa, barem su pokušali sinoć vatrometom u tri ujutro da probude Messija i društvo i da ih na taj način malo destabilizuju i "unazade", koliko god to bilo teško.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Susret Liverpool - Barcelona igra se večeras od 21 sat na Anfieldu, pa nam ostaje da vidimo ima li nade za Redse.

Koliko je zapravo Liverpoolu teško najbolje se može uočiti po kvotama, a o tome čitajte OVDJE.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi