Messi je bijesan na sve: Izbacio petoricu igrača Getafea, pa nije htio ni proslaviti gol

Razočaran zbog Lige prvaka

Messi je bijesan na sve: Izbacio petoricu igrača Getafea, pa nije htio ni proslaviti gol

E. Čaušević

Fudbaleri Barcelone jučer su na svom stadionu pobijedili Getafe sa 2:0 u meču 36. kola La Lige.

Katalonski klub je zaigrao pred svojim navijačima nakon debakla u Ligi prvaka, a vidjelo se da tribine Camp Noua nisu ni približno ispunjene kako je to običaj na mečevima Barcelona.

Navijači su pojedine igrače nagradili aplauzima, dok su neki dobili žestoke zvižduke prvenstveno zbog predstave u revanšu polufinala Lige prvaka protiv Liverpoola.

I pored svega Barca je slavila sa 2:0 golom Vidala iz prvog dijela, te autogolom jednog od igrača gostiju u 89. minuti. U toj akciji bio je Lionel Messi, ali Argentincu na kraju nije pripisan gol.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Koliko je Messi razočaran vidjelo se jučer kada je izgledao totalno nezainteresovano za meč. Kod drugog gola odličnom fintom on i Roberto su izbacili čak petoricu igrača Getafea, a onda Messi uopšte nije ni slavio gol.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti