"Messi je poput pljuskavica za koje nema lijeka"

Direktor Valladolida nakon sinoćnje utakmice

"Messi je poput pljuskavica za koje nema lijeka"

Barcelona je preuzela prvo mjesto na tabeli LaLige, sinoćnjom pobjedom nad Valladolidom od 5:1.

Briljirao je Lionel Messi. Argentinski as je postigao dva gola, od kojih je jedan bio majstorija iz slobodnjaka, te je dodao i dvije asistencije.

Nakon utakmice je i direktor Real Valladolida David Espinar prokomentarisao Barceloninog kapitena i zaključio da je on poput bolesti za koju nema lijeka.

"Messi je poput pljuskavica za koje nema lijeka... Messi je obožavatelj Ronalda Nazaraia, a naš predsjednik je već rekao da se divi Argentincu. To je obostrani osjećaj. I Ronaldo je večeras bio zadivljen poput svih nas. Ipak, ostaje gorak ukus jer je Messi ovo uradio protiv nas", izjavio je David Espinar.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Podsjetimo, legendarni Brazilac Ronaldo je prvi čovjek Valladolida.

"Ronaldo je bio fenomen, impresivan. Od svih napadača koje sam ikad vidio on je bio najbolji. Bio je nevjerovatan", riječi su kojima je Messi prije nekoliko dana opisao nekadašnjeg napadača PSV-a, Barcelone, Intera, Reala...

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Rajvosa2019
Carobnjak , zbog ovakvih igraca je futbal poslije sexa najvaznija stvar
4 1
Derdiyok
GOAT
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi