Messi komentarisao potez Ronalda da ne dođe na dodjelu Zlatne lopte

Nije mogao izbjeći pitanje

Messi komentarisao potez Ronalda da ne dođe na dodjelu Zlatne lopte

E. Čaušević

Lionel Messi sinoć je u Parizu osvojio svoju šestu Zlatnu loptu, a iza sebe je ostavio Virgila van Dijka i Cristiana Ronalda.

Messi je jedini fudbaler u historiji koji je uspio osvojiti šest Zlatnih lopti, a Ronaldo je sada iza njega jer ima jednu nagradu manje. Portugalac sinoć nije ni došao u Pariz na dodjelu Zlatne lopte već je bio u Milanu.

Ronaldo je bio na ceremoniji na kojoj je proglašen za najboljeg igrača Serije A za prošlu sezonu. Njegov potez se nije svidio sportskoj javnosti, ali je Ronaldo još prije nekoliko sedmica saopštio da neće doći u Pariz.

Već tada se znalo da on sigurno nije osvajač Zlatne lopte, a da za njega stvar bude gora osvojio ju je njegov najveći rival. Messi sinoć nije mogao izbjeći pitanje o odluci Ronalda da ne dođe u Pariz, te je dao kratak odgovor.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Ne mislim da Cristiano Ronaldo nije bio na ovoj ceremoniji samo zato što on nije osvajač", kratko je Messi odgovorio novinarima nakon dodjele Zlatne lopte.

Top Komentari

doa297
Messi je najbolji igrač svih vremena !!!
5 2
BaboBih
A dosadni ste brate, pa sta ima veze sto nije bio?? Mora se biti?? Evo nisam ni ja? Sta kaze messi?
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi