Messi nazvao Bartomeua i saopštio mu odluku!

Sve je gotovo

Messi nazvao Bartomeua i saopštio mu odluku!

Esmer Oštraković

Lionel Messi donio je odluku o tome da li će ostati ili napustiti Barcelonu, a samo je pitanje trenutka kada će je saopštiti cijelom svijetu.

Dobro obaviješteni mediji u Španiji prenijeli su informaciju da je Messi prije nekoliko minuta pozvao predsjednika Barcelone, te mu saopštio svoju odluku.

Naime, prema pisanju španskih medija, Messi je Bartomeuu rekao da želi otići iz Barcelone, te je zamolio da mu ne prave probleme oko toga.

Bartomeu će reagovati odmah, te je za sutra dogovoren vandredni sastanak čelnih ljudi Barcelone kako bi donijeli odluku šta dalje.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ovo je sasvim sigurno rasplet situacije kojem se malo ko mogao nadati, ali svi željno čekamo da se Messi obrati cijelom svijetu.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Bhf111
Odmah poslije zavrsetka poziva Messi je kontaktirao i nadlezne sa portala Sportsport.ba i prenio im svoju odluku
17 0
frank_leone
Izgleda da mu neko prisluskuje telefon pa znaju i kada zove nekoga i sta kaze.
14 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi