Messi: Nikada ne bih učinio to što je Ronaldo

Oglasio se argentinski nogometaš

Messi: Nikada ne bih učinio to što je Ronaldo

Argentinski nogometaš Lionel Messi prvi put je dao komentar na transfer "vječnog rivala" Cristiana Ronalda.

U minulom prijelaznom roku Ronaldo je za nešto više od 100 miliona eura zamijenio Real Madrid sa Juventusom, a među onima koje je taj transfer iznenadio je i Messi.

"Jako me iznenadio Ronaldov potez. Nisam mogao ni zamisliti da ode iz Reala, iako su ga mnogi klubovi htjeli... Došao je u vrlo dobar klub, sigurno će Juventus sada biti mnogo jači i konkurentniji u Ligi prvaka", kazao je Messi, pa dodao da, ipak, ne bi nikada napravio to što je Ronaldo.

"Iz Barcelone ne bih otišao nikada. Ovdje imam sve sve, došao sam sa 13 godina i proveo gotovo cijeli život u Barceloni. U najboljem sam klubu na svijetu i jednom od najboljih gradova. Nemam potrebe da idem."

Potražite više informacija na temu La Liga:

Messi je za Barcelonu od 2005. godine, otkako je u prvom timu, odigrao skoro 650 zvaničnih utakmica.

Top Komentari

Yors2000
Pa niko te i ne tjera da to uradis,i nemoj to ni napravit.Ja sam navijac Reala,i iskreno mi je drago sto je otisao,jer trenutno je usao u 34-u godinu zivota,i tesko je ocekivati od njega da bude kao sto je bio nekada.Ovako Real uzeo fine pare za njega,nece morati izdvajati ogromne pare za platu...ma idealna stvar je uradjena.Steta sto se Real nije malo bolje pojacao,ali dobro..kako nema Ronija vecu slobodu imaju ostali,sto se pokazuje kod Bale-a i Benzeme.A Real ima i dosta mladih i jako talentovanih igraca,i mislim i nadam se da ce na kraju izaci na kraj u Primeri i LP,mada Liga prvaka moze ovaj put i da se malo odmori,previse je,sto jest jest. :) Hvala Ronaldu na svemu sto je uradio,veliki igrac,ali svemu dodje kraj,jer on nebi mogao u Realu zavrsiti karijeru iz razloga sto on nebi prihvatio da sjedi na klupi,nego bi zahtijevao prvih 11,sto bi bilo na stetu kluba,Nie ni Totti nigdje isao iz Rome al je cesto bio na klupi i cekao priliku1 Sretno njemu bilo al neka je otisao!!!
3 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije