Messi: Volio bih da se Guardiola vrati, ali ne znam koliko je to realno

Argentinac priznao

Messi: Volio bih da se Guardiola vrati, ali ne znam koliko je to realno

Fudbaler Barcelone Lionel Messi priznao je da bi do kraja karijere želio ponovo sarađivati sa Pepom Guardiolom.

Sjajni španski stručnjak predvodio je Katalonce od 2008. do 2012. godine i s njima je osvojio sve što se moglo osvojiti, pa Messi kaže da bi dobro bilo da se saradnja ponovo uspostavi.

"Volio bih ponovo sarađivati sa Guardiolom. Bilo bi sjajno kada bi se vratio u Barcelonu jednog dana, ali ne znam koliko je to realno. Meni se čini da je prilično komplikovano", rekao je Messi, te dodao:

"On je definitivno jedan od najboljih trenera na svijetu i to je razlog zbog kojeg bih volio da se vrati. Bilo je nezaboravno iskustvo sarađivati s njim".

Potražite više informacija na temu La Liga:

Pep Guardiola je nakon odlaska iz Barcelone prvo trenirao Bayern Munchen, a trenutno odrađuje svoju treću sezonu u Manchester Cityju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi