Zašto se Messi nije pojavio na dodjeli Zlatne lopte? "Kad sam vidio ko je sve nominovan..."
Jasan je bio omaleni Argentinac.

Otkrio u razgovoru za Marcu

Zašto se Messi nije pojavio na dodjeli Zlatne lopte? "Kad sam vidio ko je sve nominovan..."

Samir Mlaćo

Za najboljeg nogometaša Svijeta ove godine proglašen je hrvatski vezista Luka Modrić. Modriću je tako pripala Zlatna loptu, a nakon samog izbora veliki je broj komentar na ovu odluku.

Mišljenja su podijeljenja. Jedni jasno ističu da je sjajni vezista Reala apsolutno zaslužio ovo priznanje, dok drugi ističu da su to prije ruke ove godine zaslužili Ronaldo ili Messi.

Zanimljivo da se Lionel Messi, petetrostruki navijač Zlatne lopte, nije ni pojavio na samoj dodjeli nagrade.

Argentinac je sada u razgovoru za Marcu odlučio po prvi put otkriti zbog čega se nije pojavio.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Kada sam vidio tko su nominirani, znao sam da nemam šanse osvojiti nagradu. A nije me zanimalo hoću li biti drugi, treći ili četvrti. Nisam se ničemu nadao", kazao je Messi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi