Messi pokušao spasiti Dembelea: "On uopšte ne priča španski jezik"

Francuz dobio direktan crveni karton

Messi pokušao spasiti Dembelea: "On uopšte ne priča španski jezik"

E. Čaušević

Fudbaleri Barcelone proteklog vikenda na svom terenu su pobijedili Sevillu sa ubjedljivih 4:0.

Katalonski klub je konačno odigrao dobru utakmicu, a svih 90 minuta nakon povrede na terenu bio je i Lionel Messi. Također, u tim se vratio i Ousmane Dembele koji je postigao sjajan gol za 3:0.

Međutim, u finišu utakmice Dembele je dobio direktan crveni karton nakon što je prigovarao sudiji Miguelu Lahozu. On je prvo dao crveni karton Arauju, a Dembele je morao put svlačionice zbog prigovora.

"Veoma loš, veoma si loš", rekao je Dembele glavnom sudiji koji mu to nije mogao oprostiti i pokazao mu je direktan crveni karton.

Kasnije su Gerard Pique i Lionel Messi pokušali da odbrane Dembelea i govorili su kasnije sudiji da on nije direktno njemu rekao da je loš, već da je to govorio općenito za situaciju koja se trenutno dešava.

Potražite više informacija na temu La Liga:

No, Lahoz nije odstupao od svog mišljenja što bi moglo koštati Dembelea koji će dobiti najmanje dvije utakmice suspenzije. Messi je čak sudiji pokušao objasniti da Dembele uopšte ne zna španski, ali ni to nije uspjelo kapitenu Barcelone.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Zeleni_zub
Ma Jel moguce crveni da je dobio? Trebao je sudiji opsovati mater, za to se prema znalcima iz komentara ne moze dobiti crveni
1 4
emir_89
U nasoj ligi mozes mu opsovat sta hoces i nista ako dolazis iz sarajevskih klubova pogotovo zelje
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi